|  |  | 

Sport Sport

Malonogometni humanitarni susret u Trilju – Triljani pomažu osnivaču i igraču Siniši Zubcu

 

TRILJ – U nedjelju, 25. veljače 2018., s početkom u 18 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani u Trilju organizira se malonogometna humanitarna utakmica između domaćina Trilja i prvoligaša Vrgorca. Ulaznica je simbolična 10 kuna.

– Još jednom mi iz MNK Trilja odluèili smo pomoći našem bivšem igraču i našem osnivaču u prvoj generaciji kluba davne 1999. godine, našem Siniši Zubcu, koji boluje od leukemije. Ovim putem želim se zahvaliti svim ljudima koji su nam pripomogli u organizaciji ovog događaja, brojnim sportskim prijateljima, posebno hvala i sportskim prijateljima iz Tinova grada Vrgorca stabilnom prvoligašu HMNK Vrgorac. Hvala i Gradu Trilju, koji je stao uz nas i podržao ovi događaj, a vas dragi prijatelji pozivamo u dvoranu i da još jednom pokažemo sportsko zajedništvo kad je najpotrebnije – u potpisu je Jozo Šušnjara, potpredsjednik MNK Trilj.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u