|  |  | 

Kultura Kultura

KRATKI REZOVI 1159 na internetu!

 

U ovoj emisiji:

– 6. Međunarodni festival arheološkog filma Split (MFAF) u cijelosti je održan online, a mi smo izostanak projekcija u jedinstvenom ambijentu Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu odlučili barem donekle ublažiti snimanjem cijele emisiju upravo tu;
– 18. Zagreb Film Festival (ZFF), ako ne dvaput stariji od splitskoga filmsko-arheološkog festivala, a ono čak triput brojniji izdanjima – s obzirom da se održava svake, a ne svake druge godine – otvoren je u nedjelju navečer i trajat će, također u online izdanju, do nedjelje, 15. studenog.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.