|  |  | 

Kultura Kultura

KRATKI REZOVI 1143 na internetu!

 

U ovoj emisiji:

– Nakon dvomjesečnoga lockdowna, kina se otvaraju u ponedjeljak, 18. svibnja. Hoćete li već prvoga dana nagrnuti na, iako preskupe, vama toliko drage kokice, grickalice, nachose i napitke, i hoćete li ih uopće moći jesti ako u kinu bude obavezno nošenje maske?

Kako ćete komentirati film sa svojim društvom ako budete trebali sjediti udaljeni nekoliko metara?

Zanimljiva pitanja, baš kao i ono što će se u kinima uopće prikazivati, a dok sve to ne saznamo, uvijek možemo ostati doma i pronaći još nekoliko naslova iz ciklusa najboljega što je sedma umjetnost na starom kontinentu dala u ovome tisućljeću… dosad. A možemo i zaplesati Rumbu.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u