|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

KRATKI REZOVI 1137 na internetu!

 

U ovoj emisiji:

– stjerani u naše domove tim sićušnim, oku nevidljivim entitetom na razmeđi žive i nežive prirode, koji ni ne zna da smo ga nazvali tako aseksualnim imenom kao što je COVID-19, ovu cijelu emisiju smo posvetili drami ljudske izolacije, koja bi, ako potraje, kažu stručnjaci, mogla imati gore posljedice od samoga virusa.

Ne, mi ljudska bića ne volimo izolaciju – u njoj počinjemo šiziti, pucati, ispaljivati na živce, odljepljivati – pa ćemo vam psihičke tegobe ove karantene, lockdowna, ili kako li se to već stručno zove, pokušati ublažiti izborom filmova iz kojih ćete uvidjeti da ste, hm, mogli proći puno, puno gore u životu.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u