|  |  | 

Kultura Kultura

KRATKI REZOVI 1076 na internetu!

 

U ovoj emisiji

U kinima

NOĆ VJEŠTICA (Halloween), ali, naravno, ne klasik Johna Carpentera otprije točno 40 godina, koji je doslovno promijenio – ili je prikladnije reći, maskirao – lice žanra strave i užasa, nego nastavak u režiji čovjeka koji Carpenteru nije ni do koljena, pa tako ni ova njegova, posve nepotrebna i nimalo originalna posveta, neće ostaviti traga u žanru.

Upravo zato smo puno više prostora u emisiji poklonili originalu;

– 21. ITF*CRO, međunarodni festival turističkog filma, održat će se deveti put zaredom u Solinu, od srijede do petka, pa smo istražili kako bi trebao izgledati kvalitetan promotivni film u turizmu. Odgovor potražite u emisiji, a jedno ćemo vam otkriti odmah: vrijeme mozaičnih videa s kadrovima iz destinacije je odavno završilo!

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u