|  |  | 

Kultura Kultura

KRATKI REZOVI 1068 na internetu!

 

U ovoj emisiji pogledajte:
Kalendarsko ljeto, naravno, nije gotovo, ali filmsko jest, barem ako ćemo se ravnati prema američkim standardima, u kojima ljetna kinosezona počinje već početkom svibnja, a završava krajem kolovoza. Zašto bismo se u hrvatskoj emisiji ravnali prema američkim standardima, saznajte u emisiji, baš kao i koji su ljetni blockbusteri potvrđeni na kinoblagajnama, a koji, hm, nisu.

– in memoriam Burt Reynolds (1936 – 2018): jedina zvijezda koja je pet godina zaredom bila proglašena vodećom box-office atrakcijom.

– Zlatni lav 75. Mostre drugu godinu zaredom pripada Meksikancu, a prvi put Netflixu.

KRATKI REZOVI 1068 Tonči Bibić (08-09-2018) from Tonči Bibić on Vimeo.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u