|  |  | 

Kultura Kultura

KRATKI REZOVI 1067 (nakon dvotjedne pauze) na internetu!

 

U ovoj emisiji

U kinima

JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA (Jurassic World: Fallen Kingdom): okrugla milijarda dolara koju ova ‘dvica’ trenutno bilježi na svom kontu nije razlog da producenti dozvole da kraljevstvo ‘Jurskog svijeta’ propadne do temelja

OCEANOVIH 8 (Ocean’s Eight): ‘ajte radije na noćno kupanje u Jadranskom ‘oceanu,’ a ‘Oceaninih 8,’ kako glasi točan prijevod originala, sačekajte na DVD-u najesen.

VOLEĆI PABLA (Loving Pablo): o stvarnom liku i djelu Pabla Escobara saznali biste puno više iz televizijske serije Narcos, nego iz ovoga celuloidnog šunda iz pera njegove bivše ljubavnice.

NASLIJEĐENO ZLO (Hereditary): nisu ga zaludu nazvali ‘Istjerivačem đavla’ nove generacije!

– Umjesto 8. FANTASTIC ZAGREBA i 16. TABOR Film Festivala, ‘Kratki rezovi’ su izabrali Korčulu, no to ne znači da i odavde nismo bacili pogled na tamošnja zbivanja.

KRATKI REZOVI 1067 Tonči Bibić (07-07-2018) from Tonči Bibić on Vimeo.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u