|  |  | 

Sport Sport

KOŠARKA – PRVA ŽENSKA LIGA: ŽKK SALONA – ŽKK GOSPIĆ 61:62

 

 

SOLIN – Počeo je nastavak drugog dijela prvenstva Prve hrvatske ženske lige. U goste solinskoj Saloni stigle su Gospićanke, koje su uknjižile minimalnu pobjedu, 61:62!

– Gospićanke su nas u prvom kolu u prvom dijelu pobijedile sedam koševa razlike. Eto u drugom dijelu smo izgubili minimalnom razlikom i to sa zvukom sirene za kraj utakmice. Utakmica je bila gledljiva i napeta do samog kraja, borba i egal sa obje strane. Moje djevojke su dale sve od sebe, tim više što sam igrala sa juniorkama i ujedno ih uigravala za završnicu juniorskog prvenstva Hrvatske. Sve cure zaslužuju pohvale jer su dale sve od sebe. Idemo dalje a ovo nam mora biti poticaj za daljnjim radom i trudom. Idemo naprijed po nove bodove kao i veliku borbu – rekla je Damira Fredotović, trenerica ŽKK Salona.

ZA ŽKK Salona igrale su: KIARA DOMJANOVIĆ, PAULA RODIĆ 18, MARIJA ORLANDINI 6, SARA RADIĆ 2, IVANA PIVČEVIĆ 2, MIA NEKIĆ 18, FRANCISKA ĆOKO 4, MARINA KATIĆ, NINA STILINOVIĆ 4, MANUELA MLADIN 7.

U subotu, 21. siječnja 2023. Salona gostuje u Tisnom, igraju protiv ekipe Vodica, i to u 12,30 sati!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.