|  |  | 

Sport Sport

KOŠARKA – PRVA ŽENSKA LIGA: ŽKK SALONA 4. kolo: VODICE – SALONA 71:44

 

 

 

SOLIN – U četvrtom kolu ženske košarkaške prve lige solinska Salona je pretrpjela visok poraz u Vodicama!

Za ŽKK Salonu, igrale su: Anamarija Ivanda, Petra Lozina 10, Katarina Tominac 2, Sara Radić, Jelena Damjanović 10, Franciska Čoko 1, Ivana Sunara 5, Marina Katić 2, Ivona Jurilj 9, Katarina Plazibat 5.

Trenerica: Damira Fredotović.

– Još jedan poraz u nizu. Došli smo u fazu da moramo raditi sve iz početka, jer je ekipa sasvim nova, dobra klapa i dobre će biti samo treba vremena. Bore se i trude ali nikako postići dobar rezultat i pobjedu. Idemo dalje samo hrabro i jako. U subotu, u 16 sati na Bilankušu, nam dolazi ekipa iz Otočca i to će biti derbi. Njih smo godinama pobjeđivali pa se nadam da ćemo tako i nastaviti – rekla je Damira Fredotović, trenerica Salone

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.