|  |  | 

izbori 2021 ZP Izdvojeno

KOALICIJA ZA: Birajte promjene

 

Kandidati za župana, dožupanicu i dožupana Koalicije ZA (Nezavisna lista mladih, Pametno za Split i Dalmaciju, HSLS) održali su danas u Splitu konferenciju za medije te imali posljednje obraćanje javnosti i biračima prije izborne nedjelje – Ante Pranić, Daša Dragnić i Ante Renić.

Ante Renić, kandidat za dožupana i član skupštine stranke Pametno za Split i Dalmaciju, izrazio je iznimni optimizam oko uspjeha u prvom izbornom krugu.

–  Kada je Ante Pranić počeo okupljati tim ljudi za promjene, izgledali smo kao grupa hrabrih entuzijasta u srazu s velikom mašinerijom. No, putem nam se priključilo puno fantastičnih ljudi, s velikom energijom… i promjene su postale moguće! Dok je takvih ljudi, nema straha za županiju, nema straha za naše gradove i mista!.

Daša Dragnić, kandidatkinja za dožupanicu, profesorica Ekonomskog fakulteta i jedna od brojnih nezavisnih pojedinaca, pozvala je birače da na ovim izborima biraju promjenu.

– Da, okupili smo se oko zajedničkih vrijednosti, promišljali i radili zajedno, definirali programske smjernice – jer važno je tko i kako upravlja županijom, ona u mnogočemu utječe na život stanovnika svakog našeg grada, općine, mjesta. A mi smo ti koji biramo – hoće li utjecati loše ili dobro, uključujući se i birajući tko će upravljati našom županijom. Mnogi nam govore – Imate velike šanse! Želimo vam sreću! – Ne, ne mi, Splitsko-dalmatinska županija ima velike šanse! A ključ te sreće je u rukama svakoga od nas – u našem izlasku na izbore i biranju promjena! Učinimo to – otključajmo naše bolje danas i sutra! ZAjedno!

Ante Pranić, dosadašnji gradonačelnik Vrgorca, kandidat za župana i nositelj liste za županijsku skupštinu, zatražio je od birača da se ovu nedjelju priključe promjenama koje dolaze.

– Da, Dalmacijom su zapuhali snažni vjetrovi promjena. Napokon je došao trenutak da, nakon 28 godina loše vladavine, prodišu svi naši razvojni potencijali, oslobođeni stranačkih okova, lošeg kadroviranja i partikularnih interesa. I znajte, jedino čega se vladajući, i njihovi trgovački partneri i interesne skupine boje, ste upravo – vi. Boje se vašeg izlaska na birališta i vašeg glasa. Zato vas pozivam, mi vas pozivamo – u nedjelju se naoružajte smiješkom, s radošću prošetajte do birališta i s ponosom izaberite promjene. Pred nama je nova šansa za bolju Splitsko-dalmatinsku županiju, koja može i treba postati motor gospodarskog i društvenog razvoja cijele Dalmacije! Iskoristimo je! ZAjedno!

Kandidati su se prisutnim novinarima zahvalili na suradnji u kampanji prvog izbornog kruga najprepoznatljivijim proizvodom koji nosi oznaku ‘Vrgorac Quality’ – vrgoračkim jagodama.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL