|  |  | 

Sport Sport

KK Solin: Siriščević i društvo bez poraza plove A2 ligom Jug

 

Složna solinska ekipa pod vodstvom trenera Hrvoja Oršulića

Nakon odigrana 4. kola A2 lige, KK Solin je bez poraza te drži vrh tablice. Ambiciozno složenoj ekipi trenera Hrvoja Oršulića na čelu s povratnicima Ivanom Jukićem i Lukom Petrašićem igrom prilika pridružio se naš internacionalac i osvajač ABA lige Ivan Siriščević.
Siriščević svojim ogromnim iskustvom i velikom dozom profesionalizma te prosjekom od 25 poena po utakmici nesumnjivo daje ogroman doprinos ekipi. Nažalost ekipa Solina ostala je bez pomoći dugogodišnjeg kapetana Ivana Vukovića, koji je zbob poslovnih obveza odselio u Zagreb. No, još uvijek je aktualna osovina prošlogodišnje momčadi Šamadan-Barišić, dvojac s posudbe Vidović-Jurčević i domaći momci T. Jukić i društvo, s kojima KK Solin ima respektabilnu momčad koja će i ove sezone spremno ući u borbu za sam vrh tablice.

-Tek je početak natjecanja i bilo bi suludo davati prognoze, ali dosadašnji rezultati daju nam za pravo nadati se da ćemo već ove sezone ispuniti sve ambicije mlade uprave na čelu sa predsjednikom Lukom Vukovićem i tajnikom Mirkom Podrugom -poručuju iz KK Solin.
Rekonstruiranje i ulaganje u školu košarke, porast broja djece, konsolidiranje kluba na svim razinama i angažiranje kvalitetnog trenerskog kadra su ciljevi KK Solin koji su itekako ispunjeni.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.