|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

KAD ĆE KOZJAK IZGUBIT NEVINOST?

 

 

Kao što se i očekivalo i u našem okruženju se rasplamsala podrška novom predsjedniku HDZ-a.

Malo tko će okrenut leđa aktualnom predsjedniku Plenkoviću, jer naprosto to nije baš pametno. Pa se iz svih grla dosadašnjih kadrovika čuje da valja nastavit istim putem.

Ništa čudno, očekivano, jer inače priti odlazak u anonimnost ako nisi glasan u podršci. Ali, glasači, jedan član jedan glas mogu pomutit račune.

Župan Boban je među prvima dao podršku Plenkoviću, ističući silno veliku pomoć vlade na čijem je čelu, te tako upoznao javnost sa projektima koji su realizirani u toj moćnoj suradnji.

Tko se još ne sijeća izbornog programa našeg župana, gdje je obećao probijanje tunela kroz Kozjak.

“Ako treba, kampirat ću ispred Vlade kako bismo dobili tunel kroz Kozjak, kojim bi se znatno riješio problem zagušenja prometa u našem splitskom bazenu, pogotovo tijekom ljetne sezone”

Upravo taj projekt napominje ko zoran dokaz ispunjenja obećanja, iako od toga ništa nije pokrenuto. Niti bi trebalo. Ali, naš dični župan zna dobro kako su ljudi kratkog pamćenja pa ne škodi na istu ješku vatat naivne.

Velik je županijski proračun. Raspodjela je administrativni posao po prioritetima pa čudi bilo koje hvalisanje obavljenim poslom za koji primaš pozamašnu plaću.

Čudno da se nije pohvalija odlagalištem u Lećevici, pročistačem na izvoru Jadra, riješenjem litnjeg prometnog kolapsa na ulazima u Split, dovođenjem vode i kanalizacije u rubne djelove županije i niz drugih projekata koji vape za realizacijom.

Dalmatinska Zagora je i dalje pustoš a nikako, kako je izvolio reći, naša Provansa. Sve što se gore kvalitetno dešava u domeni je privatnog a nikako njegove genijalnosti.

Važno da je rupa kroz Kozjak njegov orginalni izum.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u