|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

Judo klub Solin kreće u novu sezonu

 

Početkom rujna u judo klubu Solin kreću upisi za sve uzrasne skupine!

Klub se u međuvremenu kadrovski značajno pojačao, tako da novu sezonu dočekuje s najkvalitetnijim trenerima na ovom području.

Tako je za najmlađu grupu predškolaca (od 3,5 do 6 god) tj. za njihov motorički razvoj zadužena trenerica magistrica kineziologije Anita Rade koja će kroz naprimjerenije kineziološke operatore i igre toj populaciji djece omogućiti svestran motorički razvoj.

Judo školu našeg kluba vodi proslavljeni trener Stevo Mentus, također profesor kineziologije, kroz čije je ruke prošlo na desetke tisuća djece od kojih su neki ostvarili vrhunske sportske rezultate. Prof. Mentus će osim vježbi za razvoj bazične motorike djecu učiti osnovnim judo tehnikama, osobito judo padovima koji imaju veliku utilitarnost u svim sportskim aktivnostima ali i svakodnevnom životu.

Naprednu judo školu vodi prof. dr. sc Saša Krstulović voditelj katedre za borilačke sportove pri Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Njegov je zadatak podučiti djecu zahtjevnijim judo elementima, te ih postepeno uvoditi u sustav natjecanja. Važno je napomenuti da će sva djeca na početku i kraju godine biti podvrgnuta motoričkim testovima, te će se sustavno pratiti njihov napredak, a rezultati će biti dostupni i roditeljima.

Za natjecateljske ekipe mlađih kadeta do seniora je zadužen glavni trener i kineziolog Dragan Crnov koji je ujedno i trener Hrvatske judo reprezentacije te najbolji trener grada Solina za 2018 godinu.

Pozivamo vas sve da dođete u judo klub Solina i s povjerenjem prepustite svoje dijete najuspješnijem klubu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u