|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

JUDO – KICKBOKSING – ULTRAMARATON: Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević primio vrhunske sportaše iz Solina

 

Vrhunski rezultati Ane Viktorije Puljiz, Antonia Plazibata i Zdravka Jadrijeva

Dragan Crnov, Ana Viktorija Puljiz, Dalibor Ninčević i Zdravko Jadrijev – Snimio Jakov Teklić

SOLIN – Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević, u petak 12. studenoga 2021. u Gradskoj vijećnici Grada Solina, upriličio je prijem za uspješne solinske sportaše. Zahvalio im na promidžbi grada Solina i Hrvatske, i zaželio im da ostvare zacrtane sportske ciljeve. Obećao im je potporu, uz skromnu novčanu nagrada.

Članicu Judo kluba Solin Ana Viktoriju Puljiz, i njezinog trenera Dragana Crnova, koja je nedavno postala europska prvakinja za mlađe seniore do 23 godine u Budimpešti! Cilj je OI u Parizu.

Kickboksača Antonija Plazibata, koji nedavno ostvario jednu od najvećih pobjeda u karijeri kada je pobijedio Top 3 borca svijeta i dvostrukog izazivača za titulu Glory prvaka teške kategorije, Rumunja Adegbuyija, drugog sa rang liste! Uskoro očekuje borbu za svjetski pojas protiv Rika, neporaženog od 2014. godine!

– Ultramaratonca i novog hrvatskog rekordera u trčanju na 12 sati – Zdravka Jadrijeva, koji je pretrčao 146.39 kilometara i time ostvario najveću kilometražu na međunarodnom ultramaratonu Zagreb 12H koji je ujedno bio i Prvenstvo Hrvatske u toj disciplini!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.