|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

JUDO – JK SOLIN: Reprezentativci hrvatske odradili pripreme u Poreču

 

Trener Dragan Crnov zadovoljan pripremama


Solin, judo, JK Solin, 17.07.2020.
Reprezentativi JK Solin zajedno sa svojim klupskim trenerom i izbornikom Draganom Crnovom na pripremama u Puli.
Èuæe: Ana Viktorija Puljiz, Augustin Markoviæ, Anica Bubiæ: Stoje: Dominik Rožiæ, Dragan Crnov i Josip Kokeza
Snimio: Miro Podrug

SOLIN – Judaši i judašice Solina Augustin Marković, Josip Kokeza, Anica Bubić, Dominik Rožić i Ana Viktorija Puljiz, te trener reprezentacije i JK Solin Dragan Crnov, odradili su u Poreču od 17. do 31. srpnja 2020. pripreme hrvatske reprezentacije za nadolazeća natjecanja u rujnu i listopadu ove godine.

– Napravili smo sve moguće sigurnosne mjere, svi natjecatelji hrvatske reprezentacije su bili testirani na COVID, bili smo smješteni u odličnom resortu Zelene lagune i izolirani od ostatka, te odrađivali dva treninga  dnevno. Pripreme su odlično napravljene, uz 50 natjecatelja iz cijele Hrvatske gosti su nam bili 15 reprezentativaca Kosova, također testiranih na COVID. Naši natjecatelji su izuzetno spremni i motivirani za nastavak sezone, koja će biti u devetom mjesecu. Još ćemo se jednom okupiti u Poreču krajem kolovoza gdje ćemo dovršiti formu za nadolazeće europske kupove i Grand prix-ove – rekao je Dragan Crnov, trener hrvatske reprezentacije.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.