|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

JK SOLIN: Ana Viktorija Puljiz brončana u Berlinu

 

Još jedan uspjeh na EJU kupu za kadetkinje

DUBROVNIK – Uspjesi judašice Solina Ane Viktorije Puljiz postali su svakodnevnica, stoga još jednom čestitke na medalju na EJU kupu u Berlinu.

U subotu 27. travnja 2019. održan je Europski kup za kadete u Berlinu. Na natjecanju je sudjelovalo 588 natjecatelja iz 32 države.

Natjecateljica judo kluba Solin Ana Viktorija Puljiz pod vodstvom trenera Dragana Crnova nastupila je u kategoriji do 48 kg i osvojila brončanu medalju. U prvoj borbi Ana Viktorija pobjeđuje Ruskinju Ainu Moissevu, drugu borbu gubi protiv Talijanke Chiare Zuccaro, a u trećoj i četvrtoj borbi pobjeđuje Njemice Anju Vishnevskayu i Eleonoru Maksin, te u borbi za broncu bolja je od Renee Maas iz Nizozemske.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u