|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

JEL TAKO ZORANE?

Sjajna Tanja Mravak, uz sjajnu glumačku ekipu oko našeg Vedrana Mlikote, na posebnoj pozornici u veličanstvenom ambijentu tvrđave Klis, ponudiše nam večer za uživanje.

Predstava „Jel tako Zorane“, timberana posebno pisanim stilom, posebne spisateljice, ovu večer su na tvrđavu dovukli toliko publike da ih je većina ostala vani.

Priča svakodnevnice, ispričana i predstavljena na način da san se sam ćutija ko dil te obitelji, toliko je vjerodostojna da se čovik zapita, kako to Tanja zna tako šesno posložit. A ona je majstor sitnog detalja. Ona te znalački dirne u sasvim jednostavnom dijalogu. Tanja zna našu narav, svjesna je kako naš čovik diše, te ne čudi oduševljenje onim što nam je isporučila na konzumaciju.

A tek ekipa na čelu sa Vlajom iz Zagvozda. E to je bija poseban doživljaj u načinu kako su potpuno opravdali i Tanjino i naše očekivanje.

Sve u svemu bilo je za guštat. Još da san ima di sist.

mm

ABOUT THE AUTHOR

ANTE TEŠIJA rođen je 1953. Spisatelj, kolumnist, esejist. Piše poeziju, priče, romane i aforizme. Služeći se satirom i humorom pokušava opisati svakodnevnu društveno-političku paradigmu društva.