|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

JEBEŠ TRAVU KOJU MORAŠ KOSIT, ZALIVAT I BRANIT OD PASJEG GOVNA, PROSPI ASFALT

 

Foto: Neven Gabrić

Nema lipšeg trena od zadovoljstva kad se uvjeriš da si u pravu.

Naš portal ne služi ničijim privatnim interesima već samo, i jedino, građanima našeg grada Solina.

Foto koji nudim vjerno pokazuje kako zapravo Gradonačelnika, GV i komunalnu vojsku, čitaj HDZ, nije briga za Grad i građane. Ako pažljivo pogledate, vidite kako se limeni konji uredno parkiraju na ,do jučer, brižno uređivan zeleno travnat prostor uz Jadro, gdje je kosilica bila redovito u pogonu. Zašto se odustalo od tog prostora i zašto ga se prepušta nediljnim posjetiteljima misa Gospe od Otoka, to samo znadu vladari u Crkvi i Gradu. Rijetko se tu može zateć parkirano auto preko tjedna jer tu zapravo nikomu nije interes ostavljat auto.

Nameće se samo jedna misao, kako je taj prostor Grad spreman prepustiti za potrebe nove crkve i da će uskoro asfalt tu zacrnit prostor te da će ulaz bit strogo privatan.

Sveto misto Gospina otoka je tom intervencijom grezo narušeno i valja pratit da li će građani nijemo i šutke to dozvolit.

Postavljam pitanje svim oporbenim vjećnicima zašto ne prošetaju i uvjere se u tu očitu namjeru. Da li će se pobunit i iskoristit svoju političku odgovornost makar i kroz upit gradonačelniku.

Da se ne bi krivo razumili, nije ovo moje čangrzanje u funkciji petljanja već se postavljam ko odgovoran stanovnik našeg grada i ukazujem na sve nepotrebne pizdarije koje izlaze iz HDZ-ova inkubatora. HDZ se postavija kao vlasnik Grada, kao nedodirljivi vladar koji može uradit što mu god padne na pamet.

Očekujem da se već sutra ukloni ovaj znak zabrane šetanja kućnih ljubimaca po tom travnatom prostoru, jer tu trava više ne raste, i neće, a pasji izmet može pripomoć da se izorana njiva u svom neredu započme uređivat. Pardon. Asfaltirat.

Pitanje građanima Grada Solina.

Slažete li se sa brisanjem zelenila i postavljanja asfalta na ovom park prostoru?

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u