|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

IZVUČEN SRETNI DOBITNIK LOTA U SOLINU (video)

 

 

Loto je igra onih koji su željni dobitka bez kapi znoja, isto ka i kladionica

Malo uplatiš, puno očekuješ. Pun ih je naš Centar.

Vrste lota su raznolike. Iznosi dobitka su vrtoglavi. Ma svi se varaju koji misle da je “Hrvatska lutrija” d.d zakoniti subjekt igara na sriću.

Mnogi su oblici dobitaka. Mnogi su akteri skriveni sa svojim dobitkom. Ti dobici se vješto kamfuliraju i skrivaju od očiju javnosti. Teško je objasnit koliko si uplatija, pred kojom komisijom si upravo ti izvučen.

Solin ima svoju lutriju.

Ona se ogleda u raznim pogodovanjima van očiju javnosti i naravno, sve je po zakonu.

Prije dva dana sam prošeta pored domaćeg rugla, onog ispod Crkve, Glorijeta, objavia Live video. Napokon se kopa, što je poruka narodu da će se uskoro privesti svrsi.

Dugogodišnje čekanje, priče po gradu i pusta nagađanja, očito je pa dogovor. Netko je dobija loto. Ime i prezime teško ćemo unaprid doznat.

Zapravo hoćemo, ali maskirano.

Ja sam Vični Sumnjivac. Moje iskustvo, i spoznaja, mi kazuju kako se i tu pametno složila priča. Glorijet će biti lijep, u to ne triba sumnjat. To je dobro, očekivano, ali???

Solinom vlada Trio (HDZ, HNS, BLOK)

U Solinu odavno ništa nije transparentno. Sve je pod kapom partije na vlasti. Komunizam je mila majka prema ovom stanju. Partrija i Crkva svoje šape ne miču sa ovog lokaliteta, normalni šute, u strahu i neznanju.

Ja i moj portal nećemo. To mi je obveza, a volija bih da mi se pridruže svi oni koji žele dobro našem gradu. Grad Solin je naš, zajednički, jer svi u njemu živimo i financiramo ga, pa zašto bi pobogu netko imao veće pravo.

Čekamo dovršetak glorijeta ali sumnjam kako ćemo dočekat ime stvarnog “vlasnika” profita kojega će proizvest.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u