|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

“ILI JESI ILI NISI”…Učlani se u MOST i možeš biti SUZDRŽAN

 

 

Ja nikada nisam bila niti ću biti osoba koja bi čovika “strpala u zatvor” bez dokazane presude nadležne institucije! A kako nažalost nemamo odluku institucije (dva povjerenstva za, jedno protiv i političke akcije sa svih strana kao i podjeljena akademska zajednica, to je tek strasno) ja po općem dojmu svoj glas neću dati ni za ni protiv. Bit ću suzdržana.

Tražila sam – i nitko mi nije donio dokument u kojem lipo piše da je taj rad plagijat. Dakle ja ne želim mišljenje susida, drugog profesora ili niti znanstvenika jer ih dobivam svaki dan, ali s RAZLIČITIM mišljenjem.

Kome da virujem? Ko će mi dat objašnjenje zašto je jedan znanstvenik ZA, a drugi PROTIV iz iste te akademske zajednice? Jel to znači da ne odlućuju stručno već politički? I tko je onda u pravu? – napisala je Ivana Ninčević Lesandrić na svom facebook profilu.

Vjerovali ili ne, ponukan ovom izjavom odlučio sam preispitati svoju vjeru u dragoga Boga i potražiti samo opipljive dokaze da Bog postoji, da je sve istina oko Božićne priče, uskoro Uskrsa i dok ne dobijem te dokaze u Vjeri, ostajem SUZDRŽAN.

Još nisam otvorio firmu jer sam isto tako SUZDRŽAN dok ne dobijem opipljive dokaze da ovaj moj projekt Solin Live može uspjeti.

Preporučam svim mladima kada dobiju poziv za vojsku da se izjasne da su SUZDRŽANI i da još nisu odlučili je li žele ili ne, ići u vojsku, jer iskreno ne postoje opipljivi dokazi da ta vojska pomaže mladim ljudima u njihovu životu.

Dragi roditelji kada vam djeca napune sedam godina ostanite SUZDRŽANI kad je u pitanju njihovo školovanje, u ovom slučaju imamo dovoljno opipljivih dokaza da kod nas u Hrvatskoj biti školovan ne znači da ćeš sutra biti zaposlen, da ćeš raditi posao za koji si se školovao.

Zaljubljenima za Valentinovo također kažem da budu SUZDRŽANI u ljubavi, sve dok vam ta vaša ljubav ne kupi neki oppipljivi poklon kao dokaz da vas ona zaista voli. Nemojte prihvatiti neke čokoladice, parfeme, nego samo konkretne dokaze…auto, stan, apartman u današnjem vremenu samo su to dokazi da vas netko zaista voli.

U jedno sam siguran, a to je NAŠ HAJDUK kod njih nema ni MOŽDA ni SUZDRŽAN, samo ILI JESI ILI NISI.

Zato svi vi koji se niste učlanili u NAŠ HAJDUK ovog vikenda kod pošte u Solinu, a podržavate ovu ILI JESI ILI NISI mogu to učiniti na njihovoj stranici www.nashajduk.hr, a svi vi koji ste i dalje SUZDRŽANI učlanite se u trideseti po redu most u Solinu.

 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u