|  |  | 

Sport Sport

HNK SLOGA: Sinjanin Boris Pavić novi trener

 

Novi trener nogometnog trećeligaša Sloge iz Mravinaca je Sinjanin Boris Pavić, koji je preuzeo momčad u ponedjeljak 12. listopada 2020. i već ga je u srijedu čeka vođenje zaostale utakmice protiv OSK-a u Otoku. Paviću nije nepoznanica 3.HNL jug, jer je do nedavno bio trener Vodica.

Iskusnog Pavića, koji je sjedio na klupi nekoliko prvoligaša iz Bosne i Hercegovine, te drugoligaša Solina, čeka teška zadaća kako Slogu s posljednjeg mjesta dovesti u mirnije vode!

Boris Pavić

Tako je Ante Boban, inače voditelj Škole nogometa HNK Sloga, nakon ostavke Siniše Jalića kao zamjena vodio samo jednu utakmicu protiv Zagore u Unešiću, gdje su Mravinčani pretrpjeli minimalni poraz od 1:0.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u