|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

HNK SLOGA-MRAVINCE: Na kormilu Sloge treći trener ove sezone

 

Dalibor Filipović novi trener Mravinčana

MRAVINCE – Nakon utakmice 12. kola 3.NL jug u kojoj je Sloga pretrpjela visok poraz od sinjskog Junaka na svom terenu u Mravincima (1:4), došlo je do smjene na kormilu momčadi. Izvršni odbor kluba, na čelu sa predsjednikom dr. Zdravkom Perkom je donio odluku, novi trener prve momčadi je Dalibor Filipović. U radu će mu pomagati pomoćni trener Karlo Trumbić, od kojega je i preuzeo kormilo. Trumbić je kao pomoćni trener preuzeo momčad nakon sporazumnog raskida sa trenerom Stipom Grčićem i vodio momčad devet utakmica. Trener vratara je Goran Bašić, a u stručnom timu je i fizioterapeut Jadran Roguljić.

Filipović posjeduje UEFA A licencu, a kao trener radio je u omladinskom pogonu Adriatica, Omladinca i Splita, a vodio je Orkan, Uraniju i OSK-a, te je bio pomoćni trener Solina. U igračkoj karijeri nastupao je za Hajduk, Split, Dubrovnik, Inter-Zaprešić, Neretvu, Šibenik, Varteks, Maribor, Šmartno, AEL Limasol i brunejski DPMM.

Mravinčani su nakon 12. kola na dvanaestom mjestu sa 12 osvojenih bodova!

Vidljivo je da teško pariraju klubovima u gornjem djelu tablice, stoga im možda ide u prilog što posljednje tri utakmice prvog dijela igraju s momčadima iz donjeg djela ljestvice. Do zimske stanke igraju sa Zmajem u gostima, Neretvom u Mravincima i Kamenom u gostima, i tu je možda prilika da Filipović prodrma momčad u borbi za bodove veoma važne za mirniju zimsku stanku!

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.