|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Gradski vijećnik Vedran Duvnjak: Problemi oko nadvožnjaka i oko cijele ceste dobivaju jasne obrise lakrdije

 

Foto: Solin Live

U posljednje vrijeme građane Solina muku muče problemi s zagađenom vodom, smradom s Karepovca i najnovije, izgradnja nadvožnjaka kod ex Mercatora.

O ovim temama smo pisali više puta i zabrinuti zbog cijele situacije upitali smo tri oporbena tabora, SDP, NLM i Mikasovu grupu birača da nam prokomentiraju zašto se javno ne oglašavaju o ovim problemima, a ni objavama na službenim facebook stranicama i medijima.

Do objave ovog članka dobili smo odgovor samo od stranke NLM, točnije njihovog vijećnika Vedrana. 

Njegov odgovor prenosimo u cijelosti;

Istina je da se nismo oglašavali u vezi problema pitke vode i smrada s Karepovca ali to ne znači da sjedimo kući prekriženih ruku.

Stupili smo u kontakt sa stručnjacima iz Splita te se nadamo da ćemo u što kraćem roku uspjeti organizirati javnu tribinu da bi naši građani i svi ostali mogli dobiti odgovore na sva goruća pitanja. Kao jedini neovisni portal u Solinu sigurno ćete dobiti poziv.

Problemi oko nadvožnjaka i oko cijele ceste dobivaju jasne obrise lakrdije. Gradonačelnik napada županiju (HDZ na vlasti) i prijeti prosvjedima a kraj njega i dalje sjedi osoba koja je potpisala suglasnost u ime grada Solina za isti taj projekt. Nikako nam nije jasno koga on napada, za što se bori i što slavi ?

Smatramo da se treba naći najbolje moguće rješenje za sve građane Solina a pogotovo one najmlađe jer svjesni smo opasnosti kojoj se svakodnevno izlažu djeca našeg grada.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u