|  |  | 

Solinjani pitaju ZP Izdvojeno

Građani na Širini ogorčeni: “Vratite nam isprekidanu liniju”

 

isprekidana linija

Foto: Solin Live (ulaz za zgrade na Širini)

“Pola godine trpimo njihova sranja, i kad čovik pomisli kako je mukama kraj, oni nam uvale novo sranje. Pa kako ih samo nije sram??? Di im je obraz???”

O čemu je riječ??? A o čemu će bit, sumrak saga oko radova u u Ulici Stjepana Radića se nastavlja.

Još jedan u nizu gafova Ulice Stjepana Radića.

Nakon svečanog otvorenja, pa ponovnog zatvaranja jednog dijela radi popravaka, pa još malo šminkanja, pa šahte izbacila voda, pa sad problemi oko pune i isprekidane linije.

“Trideset i kusur godina ulazim i izlazim na ovom dijelu ulice i sad se naša neko pametan i stavija nam punu crtu isprid ulaza, a to su napravili i isprid gradske uprave. Želimo isprekidanu liniju isprid našeg ulaza, inače svi stanari izlaze na ulicu, neće više niko proć. Blokirat ćemo ulicu u srcu sezone, nemamo se koga bojat”, jer u Solinu policije ko da i nema, kaže jedan od ogorčenih stanara.

Izašli smo na teren i uvjerili se i sami u istinitost navedenih tvrdnji. Nažalost i kod gradske uprave i ispred “Donjih zgrada” stoji puna linija na cesti, pa sad po novoj regulaciji stanovnici moraju radit krugove oko širine ko na karting stazi.

Smiješno, žalosno, jadno. Dokle seže ljudska glupost???

Zanimljivo je kako građani odmah uoče sve probleme po završetku ceste, a izvođači ih ne vide. Koji to inženjeri potpisuju manjkave radove i što rade nadzorni organi?

Shvaćamo ogorčenje stanara i u potpunosti ih podržavamo. Pogledajte slike i uvjerite se.

Upitali smo i gradonačelnika Dalibora o ovom problemu, koji nam je rekao da će ŽUC uskoro vratiti isprekidane linije na oba mjesta.

Foto: Solin Live (ulaz za zgrade na Širini)

Foto: Solin Live (ulaz uz gradsku upravu)

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u