|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

Gospodine Markoviću, hvala ti za dvije klupe

 

komentar-dana-neven

Sinoć u šetnji od Doma kulture do svog stana susreo sam gospodina Markovića, inače predstavnika gradskog vijeća člana solinskog HDZ-a.

Jedinog predstavnika u Gradskom vijeću koji predstavlja Mjesni odbor Centar, koji mi ozbiljnim tonom sinoć predbaci kako mu nisam zahvalio na Solin Live portalu zbog dvije novopostavljene klupe u parku na Bilankuši.

I tako da ne zaboravim odlučim to napraviti odma idući dan, to jest danas.

Zahvaljujem ti se gospodine Markoviću na tim klupama u ime svih građana Mjesnog odbora Centar.

Naravno te dvije klupe su jedino što si učinio u posljednje tri godine od kad zastupaš naš Mjesni odbor, a da budem iskren te klupe sam te zamolio 2015 godine u mjesecu svibnju, i to ne dvi već četiri. Razlog nije bio osobni već opći interes pošto u parku gravitiraju svi Solinjani pa eto da ne side po zidićima rekoh idem te pitat par klupa.

Nekada davno ovaj park na Bilankuši je imao čak šest klupa, a sami Centar čak i vanjsko nogometno i rukometno igralište. Danas nam igrališta ionako više ne tribaju pošto sva dica traže Pokemone, a njih hvala bogu pun Centar i ne tribaju potvrdu Gradskog vijeća.

Dok u nekim Mjesnim odborima gradite i dupla vanjska igrališta u Centru nemate ni ideje, a ni plana, novac neću ni spominjat jer njega je uvik malo. Toliko livada imamo a trošimo na zalivanje i košnju, a sad ste izmislili čak i onu uvoznu travu.

Pa eto ovim putem ću te zamolit 2 nogometno i 2 košarkaška igrališta opet zbog općeg interesa u nadi da ćeš za godinu ipo napravit makar po jedno.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...