|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

EKIPA ZA OČEVID POSJETILA BRISEL

 

 

ORA BRISEL

….. i voditelj komunalne službe, voditelj odsjeka za javnu rasvjetu, kordinator sportskih objekata, voditelj naplate i kontrole parkinga, upravitelj pogona za komunalne djelatnosti, novinari TV Jadrana, Slobodne Dalmacije, Solinske Kronike….

Dragi građani našeg Solina, to su vam face koje su dobile loto te su se u sjaju luksuza uputile u Brisel da zastupaju naš Grad i podastru razloge da se naša Antička Salona pod hitno uvrsti na UNESCO-vu listu.

Normalno, tu pripadaju dnevnice i svi prateći troškovi što takav put traži, a koje vi plaćate. Masno.

Isti će se pravdat da nije novac iz blagajne Solina već EU, a ja ih pitam, zar to nije isti kurac, svi smo mi porezni obveznici EU.

Bacite pojmljiv pogled na imena te velebne družine, i njihove dužnosti, bez kojih nebismo bili uvjerljivi pred svjetskom administracijom.

Pred takvim dužnostima ima EU facama da noge drću, a tek kad oni počnu iznosit svoja stručna stajališta možemo se nadat onoj značajnoj tabeli na ulazu u ništa.

Za očekivati je da su pozvali struku iz EU na lice mijesta, o našem trošku, kako bi im pokazali ono malo kamenja i stupova kao dokaz da je traženje opravdano.

Kad će te nas više prestat zajebavat?

Zaposlili ste Grad sa toliko uhljeba da ni Brisel ne bi sa njih toliko izišao na kraj. Posidali ste u stolice toliko nepotrebni guzica da se bojimo kako će i novo krilo zgrade počet sa izgradnjom.

Jadno je naše GRADSKO VIJEĆE (osobito mislim na oporbu) kad ih ovako vuku za nos i sa njima sve nakaradnosti provode u realizaciju.

Slabo ih se čuje.

Mrljaju nešto sebi u bradu, ma o bojkotu i javnim suprostavljanjem su posvađeni. Niste izabrani da šutite već da grmite i na sve demokratske načine upoznajete građane kakvu vlast imamo. Povedite nezadovoljnu mladost, njih ne manjka, malo žešće i odlučnije, a ne bi vas vrag odnija da pozovete i na prosvjede i neposluh.

Solin ovakvu vlast ne zaslužuje. Solinu treba manja administracija, učinkovitija, sastavljena od stručnjaka i obrazovnog kadra, a nikako rodijačka, i stranačka, vojska.

Dug je put do tog stanja. Ako ne započnemo, nikad ga nećemo realizirati.

Grgo, Ivica, Miško…..za popizdit od smija.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u