|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

Dogradonačelnik se hvali budućim projektima, a zaboravlja na desetke ne dovršenih

 

Foto: screenshoot/facebook

Ivica Rakušić, dogradonačelnik Solina, jučer se na svom facebook profilu pohvalio kako je “ponosan što je Solin postao tek drugi grad u SD županiji kojemu je odobreno financiranje gradnje i opremanja reciklažnog dvorišta u iznosu nešto više od 3.900.000 kuna, 85% bespovratna sredstva SI fondova Europske unije! Savršena prilika da sukladno direktivama EU i Uredbi o gospodarenju otpadom RH razvijemo svijest o potrebi zaštite okoliša i tretiranju otpada kao resursa, a ne problema.

I naglasio, “do kraja tjedna očekujemo još ljepšu i važniju vijest, ali o tome nešto više sljedeći tjedan. Neka drugi nastave s demagogijom i populizmom, mi ćemo s projektima”.

Gospodin dogradonačelnik zaboravlja da nitko drugi u Solinu ne širi demagogiju i populizam osim njegove stranke HDZ, a koja je na vlasti zadnjih 27 godina u našem gradu. On zaboravlja da je njegova stranka samo posljednjih 5 godina obećala završetak 15-ak projekata a završila samo tri.

Zaboravlja na velebnu školu u Ninčevićima i Kulturno-informativni centar na ulazu u Salonu(poznat kao KiC Salona), projekte za koje se tadašnji gradonačelnik Blaženko Boban, a sadašnji župan splitsko dalmatinski hvalio u više navrata i o brzom završetku a i dobivenim sredstvima za te projekte. Prvi projekt je još u izgradnji iako su kamen temeljac postavili 13.12.2014. a ovaj drugi (KiC Salona) nikada nije započet na terenu iako u više navrata najavljivan kroz 2015. i 2016. od župana Blaženka Bobana, a i saborske zastupnice MOST-a Ivane Ninčević Lesandrić.

Gospodine dogradonačelniče dosta nam je demagogije i populizma od strane vaše stranke, zato vas molim u ime svih građana Solina da se hvalite samo s onim projektima koje završite u vašem mandatu.

Foto: screenshoot

 

Foto: screenshoot

Foto: screenshoot

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u