|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

DOBRO NAM DOŠLA NOVA AVA, KOJA OČITO NIJE ZDRAVA

 

 

Ni najveći pesimista nije mogao računati da Hrvatsku može pogodit ovakva oluja primitivizma i da možemo doživiti ovakvo moralno srozavanje.

A riječ je o samo jednoj običnoj rečenici.
“Kad bude u zatvoru nosit ću mu kolače”.
Da je ovo izrečeno od nesritne majke, supruge, sestre ili kakve sumnjive udruge, ne bi bilo čuđenja, ali kad to izgovori predsjednica države i izgledno ponovo izabrana, e onda je vrag doša na ove prostore i opasno priti.

Ova rečenica je naprosto posljednji čavao zakucan u posmrtni sanduk naše dugo čekane samostalne Države Hrvatske. Ova rečenica u sebi krije veliku nevolju i opasnost, ako prođe bez kazne neizbora, jasno poručuje svim kriminalcima, banditima, dilerima, svodnicima, lažljivcima i prevarantima da komotno mogu u svoj daljnji program djelovanja uključit saveznika sa samog državnog vrha.

Ova rečenica, namjenjena USKOK-ovom osumječniku kojeg očekuju silne parnice, upućena ko podrška i jasna poruka da je njegova zabrinutost stvar prošlosti, da se on potrudi dalje krasti lovu, koju ima da dijeli, da kupuje gnjide izabrane na nekim drugim listama te ih ima postavit ko pione dignuti ruku na produženi špag.

Svatko onaj tko udjeli glas, osim vlastite vojske, morao bi biti silno zabrinut u svoj zdrav razum.

Ova izjava spada u okvir bolesnosti jer i u najzadrtijim totalitarnim društvima bi bila osuđena na propadanje aktera koji nju izgovori.
Premijer svake Države, predsjednik svakog Parlamenta, čiji autor je član, bi u roku hitnu iznija svoj stav da se ograđuje od istog, sa gnušanjem i osudom. Pošto je očito kako ni jednom ni drugom to ne pada na pamet onda se slika upotpunjuje i nije teško zaključit kakva nam oluja jada priti.

Žao mi je što Ava nije prikupila dovoljan broj potpisa pa njena kandidatura otpada, a meni kad bi morao birat između njih dvije, Ava je prvi izbor.

Jer, Ava se samo bezopasno zajebava.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u