|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

DERNEKOM KONTRA KORONE

 

 

Poštovani sugrađani Solina, Splita i šire.

Razmišljajući na koji način pomoći svim onima koji u narednih trideset i kusur dana neće napuštati svoj dom, zbog suočenosti sa nenaviknutim stanjem a u potrebi i obvezi naputka ponašanja Državnog stožera, pala mi je na pamet jedna ideja.

Upravo sam pročitao novi roman Ante Tešije, “DERNEK”, našeg kolumniste. U razgovoru s njim, prenoseći mu neke poruke traženja knjige, tj. kako ih ljudi mogu nabaviti, došao sam na ideju s kojom se Ante oduševljeno složio.

Ante je spreman svoj roman ponuditi na čitanje.

Svi oni koji ga žele imati, istog mogu dobiti po cijeni tiskanja, ni lipe više, a oni koji nemaju ni ta sredstva mogu pročitati uz povrat neoštećenog.

Čitanje je jedan od najboljih načina “gubljenja” vremena, a ja vam ovo djelo iskreno preporučujem jer sam i sam guštao čitajući i grlato se smijući svim zgodama koje su ispisane na humorističan način prezentirajući nam davno izgubljeno vrijeme života u Dalmatinskoj zagori.

Ante, poznavajući ga, želi samo pomoći a ujedno se plaši da netko ne pomisli kako koristi grezo vrime za svoj interes pa vas molim da tu pomisao odbacite. Svako malo netko me upita kako da istu nabavi, jer nije još nigdje u prodaji te vas upućujem na moj inboks gdje trebate ostaviti vaš broj i Ante će vam se javit s bezopasnim načinom kontakta i predaje knjige.

Uz „Dernek“, na isti način možete nabaviti i njegovu zbirku priča “DOĐI, TRIŠNJE SU SAZRIJALE”.

Ako smo nekome pomogli na ovaj način, iskreno nas veseli.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u