|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

DALIBOR NINČEVIĆ: Nek nam je sretan i blagoslovljen blagdan Male Gospe

 

Povodom blagdana Male Gospe i Dana Grada Solina, solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević objavom na svom Facebook Dan Grada Solina i spomenuti blagdan je čestitao građanima. Pročitajte što je sve napisao.

– Drage sugrađanke i sugrađani,

danas je Marijin rodendan, rođendan Solinske zaštitnice i Dan grada Solina, blagdan Male Gospe. Jučer smo polaganjem vijenaca pred spomenikom poginulim Hrvatskim braniteljima, prezentacijom projekata i programa i dodjelom nagrada Grada Solina na svečanoj sjednici Gradskog vijeća proslavili Dan Grada.

Blagdan rođenja blažene djevice Marije dočekali smo i proslavili u posebnim uvjetima, sudjelovanjem na Svečanoj svetoj misi, izostala je tradicionalna procesija ulicama našeg Grada s likom blažene djevice Marije, nema uobičajnog šušura…..

Ali virus nije zaustavio radost u našim srcima, radost proslave Male Gospe koja nam je podarila najljepši poklon – novu crkvu, Baziliku posvećenu u čast Svete obitelji.
Nek nam je sretan i blagoslovljen blagdan Male Gospe, zaštitnice našeg Grada i neka nas prati i čuva njen nebeski zagovor, napisao je Dalibor Ninčević na svojoj Facebook stranici.

[BLAGDAN MALE GOSPE I DAN GRADA SOLINA]Drage sugrađanke i sugrađani,danas je Marijin rodendan, rođendan Solinske…

Gepostet von Dalibor Ninčević am Dienstag, 8. September 2020

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u