|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

DAJ DITE MATERI Gradu treba novi predsjednik Gradskog vijeća

 

 

DAJ DITE MATERI

Kad bude jasno da se ne može drugačije onda pametni ljudi postupe onako kako se može, i kako je normalno.

Proračun grada Solina je bez ikakvih trzavica usvojen na zadnjoj sjednici vijeća i to nam kazuje da treba birati novi kurs u njegovu radu. Taj novi kurs bi bio plod novog preslagivanja među vijećnicima iz različitih opcija. Kao što ste imali priliku saznati preko našeg portala da je nezavisni vijećnik ( DP ) Tihomir Bečko svoj savez s većinom raskinuo, ostaje vidjeti što će s većinom biti dalje jer su napukline evidentne kod neizglasavanja prijedloga za vd ravnatelja Doma Zvonimir.

Iz njegove priče proizlazi da je gospodin Matijević prihvatio prijedlog većine ali je jasno da ga ta ista većina nije potvrdila. Čudno zar ne?

Taj razlaz direktno kazuje da je budućnost većine u GV-u na klimavim nogama i stoga osobno preporučujem da se izvrši preslagivanje, izborom novog predsjednika vijeća koji je spreman na kohabitaciju s gradonačelnikom Ninčevićem, da bi rad vijeća bio normalan, i moguć, na dobrobit našeg grada.

NLM, SDP, MOST, DP i BS su veoma kratko držali prvotni zanos, da se može doći do promjena, ali su nas veoma brzo razuvjerili i iskreno preporučujem da se razmisli o mom prijedlogu.

Nije dovoljno samo biti kontra, potrebno je dokazima uvjeriti građane u ozbiljnost i tražiti povjerenja na krilima znanja, htijenja i konstruktivnog djelovanja.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...