|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

CULEJ, ŠKORIĆ I BRKIĆ- mjera za domoljublje

 

 

Tko se ne sjeća hrabrog borca koji je krvarija po Velebitu. Takvu domoljubnu i hrabru facu malo koji je Hrvat o sebi prosipa zadnjih dvadesetak godina. Vjerovatno je mnoge u to uvjerija jer, poznato je, više puta izneseno na kraju postane istinito.

Pustim istupima na bojišnici Sabora, odavao je karakteristike neustrašiva i moralna borca za našu stvar. Kad se on digne i počme pucati po ljevoj strani, nema babe po selima Slavonije koja ga nije poželila za zeta. On se ne da minjat.

On je ukopan u svoj bunker istine, njegova je riječ zakon.

Riječ je o Stevi Culeju, čoviku koji je skoro uvjerija naciju da je sve ovo o njemu istina. On je u brk poručija i Plenkoviću i HDZ-u kako njihovo skretanje njega ne privlači te da on i pod prijetnjom izbacivanja iz partije sebe ne kani mijenjat.

Kandidat mu izgubija. Di je nestao Stevo?

Kao mali cigančić se pojavija na skupu ljute protivnice, pružija ručicu sa molbom oprosta uz objašnjenje kako je malo vrluda i skrenija.

Tko se ne sića prekaljenog borca koji nije zna pronaći, i donit, križ na sastanak u Kninu. Ali je zato pronaša svoje misto pod suncem u poratnom vrimenu. Pronašao četiri funkcije blagostanja. Domoljublje mu, ko i Stevi, na prvom mistu. Valja vječno biti budan i stražariti da Hrvatska i hrvatstvo ne bude ugroženo.

Što sad s njim kad je dozvolija da mu Split postane van hrvatski Grad.

Tko se ne sića afere prisluškivanja i praćenja žena preko društveni mreža. Hrabri borac iz rata, spao na sitnog aferaša i ćiribimbaša. Dok se čekala optužnica nije ga bilo za vidjet ni čuti.

Ali žene su milostiva bića, one cjene borce, pa su izjavile kako ih ne smeta što ih netko ćiri.

Potom se ponovo rasplamsala hrabrost i upravo ga žena izabrala da joj pomogne domaći se novog mandata vlasti.

A njihova kandidatkinja poručuje kako se domoljublje mjeri hrabrošću kad kažeš da si Hrvat i da se toga ne stidiš.

Nisam susreja hrvata koji nije hrabar da to istakne, ali sam susreja neke koji kažu da se srame to reć kad ih ovakvi predstavljaju.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u