|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

ČLANOVI ODLUČILI VRIJEME JE PROMJENE U SDP-u – USKORO PADA I SOLINSKI SDP

 

bernardicvsranko1

Foto: Solin Live

Pao je Milanović i dolazi vrime promjena na čelu s Bernardićem. Od povjerljivog izvora iz SDP-a doznajemo da će uskoro pasti i vrh solinskog vodstva stranke.

Sve ove godine njihovog rukovodstva i rada možemo opisati kroz dvi rečenice, VELIKI PROMAŠAJ.

Naime i u razgovorima s pojedinim članovima solinskog sdp-a a i samim mojim istraživanjem očigledno je jedno. Maksimalni doseg i njihov vrhunac je godišnja organizacija “Fažola” u Majdenu onog 1. Svibnja .

Na izvoru Jadra prije samog fažola g. El Presidente kaže koju rečenicu zaboravivši da svi pristuni uključivši i samog mene dođu zbog druženja i zbog samog fažola, a neki da popiju koje pivo ili litru vina. Taj dan nikom nije do politike i političkih govora jer svjedoci smo da isti ne donose ništa dobroga samo prazna obećanja.

Gospodo dijela a ne riječi, triba nekad svuć rukave pomoć u konkretnim stvarima, uzet motiku u ruke, lopatu, pomoć starijem, očistit riku Jadro, a doć i pomoć kad se uređuje Mramorna.

Najlakše je prozivat bivše članove(predsjednika) da vas nitko nije pozva, e pa draga gospodo bija je javni poziv svim ljudima dobre volje da dođu i pomognu, jer tko ste vi da vam se šalju pozivnice.

Nema te akcije u Solinu kojoj ste se odazvali ili koju ste samoinicijativno organizirali, stoga me najviše čudilo bivše vodstvo na čelu s Milanovićem koji je smjenio splitski a i sinjski sdp, a ovaj solinski ne.

Triba se približit narodu, građanima, a jedino šta vi znate je rugat se malim ljudima kad nešto naprave u Solinu, pa makar stavljali željeza po Gradu. Sidite u četiri zida i ogovarate druge, hodate pognutih glava kroz Solin jer i sami znate da niste napravili ništa, osim onih obećanja u predizborno vrime, koje naravno niste u mogućnosti ispuniti.

Pravite neke konvencije, na kojima vam dođe čak 14 članova, birate sami sebe i uvjeravate druge da imate većinu. Blago vašoj stranci kad vas ima 14 u Solinu, i kad kažete da je to većina koja plaća članarinu. I zaboravljate na onog jednog među vama koji je glasa a nije platio istu, i usuđujete se pričat o poštenju i demokraciji.

Sve u svemu dobro došli novi izbori pa makar ovi vaše političke opcije, a budućeg predsjednika g.Bernardića i neke nove ljude u vrhu solinskog SDP-a od srca pozdravljam.

Živila demokracija!

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...