|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

CEMEX Ventures otvorio natječaj za startup poduzeća za 2019. – „Prijavi se. Rasti. Ostavi svoj trag.”

 

 

 

Natječaj je namijenjen poduzetnicima i startup poduzećima koji žele uvesti inovacije u građevinskom sektoru.

Prijaviti se mogu sudionici širom svijeta do 21. travnja.

 

CEMEX Ventures najavio je pokretanje natječaja za građevinska startup poduzeća za 2019. godinu, inicijativu kojoj je cilj pronaći startupe koji žele predvoditi transformaciju građevinske industrije.

Pod sloganom „Prijavi se. Rasti. Ostavi svoj trag.“ CEMEX Ventures, CEMEX-ova inicijativa otvorenih inovacija i rizičnog kapitala, predstavila je svoj treći natječaj otvoren do 21. travnja 2019. godine.

Natječaj je namijenjen poduzetnicima i startupima čije inovacije mogu ostaviti trag u građevinskom ekosustavu, kao potpora razvijanja i pozicioniranja inovativnih rješenja u industriji. Natjecatelji će se ocjenjivati u šest područja: pametne zgrade i gradovi, optimizacija upravljanja lancem nabave, inovativni materijali i metode gradnje te optimizacija produktivnosti, učinkovitosti i kvalitete svakodnevnog upravljanja radom na lokaciji.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem mrežnih stranica CEMEX Ventures. Po ocjenjivanju svih pristiglih prijava, finalisti će biti pozvani 18. srpnja 2019. u Monterrey u Meksiko, kako bi predstavili svoje projekte publici koju čine svjetski lideri u inovacijama, investicijama i izgradnji.

Finalisti će također imati priliku pristupiti profesionalnoj mreži CEMEX Ventures, sudjelovati u poduzetničkim inkubatorima ili na programima ubrzanja projekata te dobiti mentorstvo i sredstva.

Više informacija o pozivu na natječaj CEMEX Ventures za građevinska startup poduzeća za 2019. možete pronaći na sljedećoj poveznici: www.cemexventures.com/construction-startup-competition.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u