|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

Bitno da se nešto otvara, može i vrata od wc-a samo da je svečano

 

Foto: Solin Live

Danas u 18:15 sati će naš dobri gradonačelnik svečano otvoriti rekontstruirano raskrižje Ulice Petra Krešimira 4 i Matoševe.

Da se ogradi od moguće prozivke kako isto nije dovršeno, danas u Slobodnoj Dalmaciji je izašao članak “gradske novinarke” u kojem Dale naglašava da će biti svečano otvoreno, ali da će semafori biti postavljeni idući tjedan, “i još neki radovi u neposrednoj blizini”

Što znači da će Dale danas svečano otvoriti nedovršeno raskrižje.

Moram biti prost u ovom komentaru, i reći i gradonačelniku i svima, pun mi je ku… vaših otvaranja projekata koji nisu dovršeni, i koji se dovršavaju idućih mjesec dana od vašeg otvaranja. Kao primjer, navodim Ulicu Stjepana Radića koja se nakon vašeg svečanog otvaranja, dovršavala idućih mjesec dana, a i dan danas se izvode neki radovi.

Koliko vidim, Dale, ovo ti je prešlo u naviku, bitno da se nešto otvara. Pa, zar te nije sram varati ovaj ispaćeni narod i zamagljivati oči ljudima u ove svete dane Blagdana Male Gospe i Dana grada Solina?

Zašto ovo svečano otvaranje nije odgođeno za kraj radova, za onaj trenutak kad će svi detalji biti gotovi i kad svi strojevi i radnici odu s gradilišta?

Naravno da nije, jer vi ste svi obični licemjeri koji gledate svoje guzice i kako završiti u Slobodnoj Dalmaciji na naslovnici jer ste vi nešto “otvorili” ovog puta za Dan grada Solina.

Bauštelim doma pa ću vjerojatno to “Svečano otvaranje” priskočit, a zašto i da gubim svoje dragocjeno vrijeme na vaše nedovršene projekte.

Molim te Dale, danas kad otvoriš to raskrižje, shvati da ništa nisi otvorio, a to si priznao i danas u Slobodnoj, naravno u malom članku, a kako to biva do sada, sutra si na naslovnici.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u