|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

3.HNL JUG: U nedjelju počinju kvalifikacije za popunu 3.HNL jug

 


Split, Središte HNS Split, 15.06.2022.
Predstavnici klubova i povjerenik natjecanja ždrijeb za kvalifikacije za 3.HNL jug

Parovi: OMLADINAC – ONK METKOVIĆ i DOŠK – GOŠK KAŠTELA

Drugi predstavnik ovisi o rezultatu Hrvatskog viteza

SPLIT – Napokon su poznati klubovi predstavnici županijskih nogometnih liga u Dalmaciji, Nogometno središte Split, koji će igrati kvalifikacije za popunu 3.HNL jug. Kvalifikacije će igrati NK GOŠK Kaštela iz Kaštel Gomilice prvak županijske lige Splitsko-dalmatinske, ONK Metković prvak NS županije Dubrovačko-neretvanske, HNK DOŠK iz Drniša predstavnik NS županije Šibensko-kninske. Kako NS županije Zadarske nema prijavljenog licenciranog predstavnika, kao četvrti član kvalifikacije će odlukom Natjecateljske komisije HNS-a igrati NK Omladinac iz Vranjica, trećeplasirani klub iz Splitsko-dalmatinske županije, koji ispunjava uvjete licenciranja. Odlukom Komisije HNS-a nagrađen je rad svih struktura kluba iz Vranjica, koji su dokazali da rezultat stručnog stožera i igrača kao i priprema dokumentacije klupskih dužnosnika u konačnici donosi željeni cilj!

Izvlačenju parova je obavljeno u prostorijama Nogometnog Središta Split pod paskom povjerenika natjecanja Dina Knezovića, prve utakmice su na rasporedu u nedjelju 19. lipnja, a uzvratne utakmice su u srijedu 22. lipnja 2022., s početkom u 18 sati.

U prvoj utakmici NK Omladinac je domaćin ONK Metković, a susret se igra ove nedjelje 19. lipnja 2022. godine u 18.00 sati u SC Kava u Vranjicu, a uzvrat je u srijedu 22. lipnja u Metkoviću. Drugi par kvalifikacija su NK DOŠK – NK GOŠK Kaštela, prva je utakmica u nedjelju u Drnišu, a uzvrat je u srijedu na SC Jure Bakotić u Kaštel Gomilici. Pobjednik kvalifikacija je sigurno novi član 3.HNL jug, a drugi ovisi o rezultatu kvalifikacija Hrvatskog viteza za 2.NL, koje se igraju u subotu!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.