|  |  | 

Sport Sport

2.HNL – NK SOLIN: Trener Ivan Matić zakazao početak priprema

 

 

 

U četvrtak u 10,30 sati prvo okupljanje uz Jadro

SOLIN – Trener nogometnog drugoligaša Solina Splićanin Ivan Matić, zakazao je prvo okupljanje igrača i početak priprema za drugi dio sezone. Struka ostaje nepromijenjena, njegov prvi pomoćnik je Duje Tokić, a trener vratara Hrvoje Višić.

Prvo okupljanje i trening je zakazano u četvrtak, 7. siječnja 2021. u 10,30 sati na igralištu uz Jadro.

U zimskoj stanci klub su službeno napustili Toni Taraš, Vlatko Šimunac, Matej Vuknić i Marko Čovo, koji se nakon isteka posudbe vrača u Slaven Belupo.

Prema riječima sportskog direktora Gorana Gruice, za Klub s Jadra zimski prijelazni rok je u tijeku:

– Dvojica posuđenih počeli su pripreme u matičnim klubovima, David Iličić u Hajduku II a Marin Laušić u Slavenu Belupu. Uključuju se oporavljeni vezni igrači Duje Ninčevića i Nocalas Llanos, te lijevi branič Šime Puljić, dok se Antonio Kačunko oporavlja nakon operacije u prosincu. Dogovorene su i četiri prijateljske utakmice, već 12. siječnja u Postirama sa Hajdukom, te 23. sa Dugopoljem, 27. sa RNK Splitom i 30. siječnja sa Croatijom.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.