|  |  | 

SD Županija Sport

2.HNL – NK DUGOPOLJE: U srijedu zaostala utakmica 12. kola Dugopolje – Dinamo II

 

DUGOPOLJE – U srijedu, 25. studenog 2020., na rasporedu je još jedna veoma zanimljiva utakmica na stadionu Hrvatskih vitezova, nakon Hajduka II na rasporedu je zaostala utakmica 12. kola protiv Dinama II, predvođenim mladim Hrvačaninom Nikom Jankovićem!

U taboru dugopoljskog drugoligaša osjeća se raspoloženje nakon pobjede nad susjedima s Poljuda (1:0), i svakako se želi pobijediti i nade zagrebačkog Dinama. Trener Jure Srzić ima i slatkih briga, jer ima na raspolaganju Igora Čerinu i Matea Bašića, te oporavljenog Jakova Bašića. Uz sve to opravdali su povjerenje Mark Bushaj i Marin Vujčić postavljanjem u početni sastav prošle subote protiv matičnog kluba Hajduka II, a svakako treba istaknuti i vrlo dobru igru lijevog braniča osamnaestogodišnjeg Filipa Mekića, igrača Osijeka na posudbi u Dugopolju.

Trener Dugopolja Jure Srzić je veoma oprezan i ciljano želi u ovoj situaciji imati što svježiju momčad, stoga je očekivati i taktičkog doziranja.

– U goste nam stiže Dinamo II, mlada ali talentirana momčad. Očekujemo tešku utakmicu i napraviti ćemo sve u pozitivnom smislu da pobijedimo. Moramo dosta pripaziti na energiju momčadi u ovome ritmu utakmica subota – srijeda. Stoga je dobro što je konkurencija osnažena u svim segmentima igre, jer nam daje prostora – rekao je Jure Srzić.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL