|  |  | 

Sport ZP Izdvojeno

2.HNL – NK DUGOPOLJE: U sklopu sportsko-tehničke Dugopolja i Hajduka Jure Srzić novi trener Dugopolja

 

DUGOPOLJE – Mario Smodlaka novi predsjednik nogometnog drugoligaša Dugopolja potvrdio nam je i službeno dogovor o sportsko tehničkoj suradnji sa splitskim Hajdukom. Dugopolje će u novoj sezoni predvoditi Jure Srzić, donedavni trener kadeta Hajduka, a njegovi suradnici će biti Ivica Miše (dosadašnji pomoćnik Stipe Balajića), Dalibor Jurić i Anđelo Roguljić.

– Prvo moram kazati ugovor sa trenerom Balajićem je istekao i zahvaljujemo na izvrsnoj suradnji i rezultatima. Sa čelnicima Hajduka razgovarali smo o modalitetu suradnje i za sada je dogovoren stručni stožer prve momčadi. Trener Jure Srzić zakazao je prozivku, 2. srpnja 2020. s početkom u 18 sati na stadionu u Dugopolju – rekao je Mario Smodlaka, predsjednik Dugopolja, te je naglasio:

– Što se tiče igračkog kadra klub je jedino napustio Drago Lovrić. Novi trener nakon uvida u stanje će predložiti dolazak igrača s Poljuda na određenim pozicijama. Sigurno su nam potrebni napadači i vezni.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.