|  |  | 

SD Županija Sport

2.HNL – NK DUGOPOLJE: Pojačanje u napadu i lijevom boku

 

 

Petar Rubić i Ivenzo Comvalius pojačavaju Dugopolje 

DUGOPOLJE – Nakon odlaska krilnih napadača Ivana Rodića i Nigerijca Dage, te lijevog braniča Filipa Mekića, u drugoplasiranom nogometnom drugoligašu nisu stajali skrštenih ruku. Nakon Michela Šege jučer su pristupnice za Dugopolje potpisali dvojica provjerenih igrača, a po osmjehu predsjednika kluba Marija Smodlake, vidljivo je da je zadovoljan obavljenim poslom.

Na raspolaganju treneru Juri Srziću je lijevi bočni igrač Petar Rubić (22) iz vodećeg Hrvatskog Dragovoljca, bivši igrač prvoligaša Cibalije i Istre. A napad pojačava Ivenzo Comvalius (23) iz južnoameričke države Surinam, koji je u jesenskom dijelu igrao za AS Trenčin, člana Slovačke super lige. Surinamac je na posudbi do kraja ove sezone.  

– Prijelazni rok još nije završen. Očekujemo ustupanje jednog od perspektivnih napadača s Poljuda – rekao predsjednik Dugopolja Mario Smodlaka.

Prisjetimo se. Dugopoljci su podnijeli zahtjev, odnosno molbu za licenciranje za Prvu i Drugu HNL, i riječi predsjednika Smodlake – Ako budemo prvi idemo u prvu ligu. Imamo sve potrebne uvjete za prvoligaško natjecanje.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.