|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

1000 prosvjednika i 5000 kava! Da je prosvjed kontra Aleksandra bilo bi nas 100.000

 

Foto: Solin Live

Koliko smo jadni danas smo dokazali na splitskoj Rivi.

U 12 sati za kada je najavljen prosvjed bilo nas je 500-njak na prosvjedu i 5000 na kavama na Rivi, a nakon 20-ak minuta nekih 1000 hrabrih prosvjednika.

Da je kojim slučajem bio prosvjed kontra posjeta Aleksandra Vučića u Zagrebu bilo bi nas 100.000 i onda se svi čudimo kad pametni i mladi sele iz država. Danas sam i ja donija odluku da ću uredništvo preseliti van EU granica, vjerojatno Island, Švedska ili Rusija. Em ću biti siguran od stalnih prijetnji, pisati slobodno o Solinu i Hrvatskoj, a ujedno ću raditi normalan posao i primati urednu plaću.

Ostao sam u šoku na Rivi kada nas je organizator prosvjeda Veljko Popović upitao, “koliko vas ima iz Solina” vidija san 20-ak ruku u zraku, a ako uzmemo da je bilo 1000 prosvjednika na Rivi, iz Solina nas je došlo 2% ili 0.2% od broja stanovnika. Grada u kojem jugo donose najveći smrad uzrokovan “sanacijom” Karepovca.

Solinjani su više kafana prosvjednici (čast šačici hrabrih), lagano uz kavu u nekom kafiću ili toplini svoga doma svi postaju Marvel ratnici. Na terenu vas nema, a oni koji prijete, kad ih pozovem na megdan nema ih nigdje, svi samo spominju nože, pištolje i plaćene likvidacije.

Na fejsu su svi glavni lajkeri i komentatori, “smrdi, užasno smrdi s Karepovca” glavni im je komentar, a danas kada smo svi imali jednaku šansu, priliku, iskazati vaše nezadovoljstvo ostali ste doma i gledali prosvjed na live vidu nekog portala.

Jedino što mogu od srca reći, dragi čitatelji ništa drugo nismo ni zaslužili nego život u vlastitu smradu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...