|  |  | 

Zanimljivosti ZP Izdvojeno

Solin Live na CMC festivalu u Vodicama

Ovog vikenda 10. i 11. lipnja, u Vodicama je održan CMC festival koji je kao i prethodnih godina zabavljao publiku koja je stizala iz svih djelova Hrvatske, a i šire. Na spomenutom fetivalu je bila i naša suradnica Mila Ruščić, koja je zabilježila neke od ljepih trenutaka.

Prvog dana, 10.lipnja svoje koncerte održali su: klapa Munita i klapa Niko, Mejaši, Dražen Zečić, Posegana, Kumovi i Berny, a Lidija Bačić, Nives Celzijus, Željko Bebek, Ivan Zak, Jasmin Stavros, Bobo i Neda Ukraden su samo neki od 31-og izvođača koji su nastupili drugog dana.
Također, bila je tu i premijera Lane Jurčević koja je predstavila svoju novu pjesmu “Vrti mi se”, a debitantica Iva Čurić izvela je pjesmu “Ne možeš”.
Zanimljiv trenutak je izveo mladi Australac koji je na pozornici zaprosio Laninu plesačicu Petru, što je izazvalo veliku erupciju emocija, naime nakon što je Lana izvela programsku pjesmu otpjevala je i svoj dobro znani hit “Prava ljubav” nakon čega je pitala svoju plesačicu da li je ona doživjela pravu ljubav. Odgovor je bio “da”, a vrlo brzo je rekla i “DA” na pitanje svojeg momka hoće li se udati za njega.

Nakon revijalnog dijela programa na pozornici je ponovno nastupila Danijela Martinović i otpjevala neke od svojih najvećih hitova…

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL