|  |  |  | 

Grad Solin Vijesti ZP Izdvojeno

EKO BOMBE U SOLINU | Dalibor šuti, Blaženko priča o sebi, a Ivana o Zakonu o oružju

 

Foto: Solin Live

Posljednjih dana u našem Solinu svjedoci smo eko bombe na rici Jadro. Pili smo tri dana zagađenu vodu kada su se gospoda iz Vodovoda sitila obavijestiti građane o zagađenosti iste.

Gradonačelnika Dalibora Ninčevića smo upitali da prokomentira taj problem i nikad nismo dobili odgovor, saborski zastupnik HDZ-a Blaženko Boban se oglasio putem intervjua za još jedan u nizu dalmatinskih portala, “Jadro je apsolutno čisto” i nastavio hvalospjeve o sebi.

Saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić pored svih državnih problema na svom facebook profilu reklamira Zakon o oružju i svoj slogan “Ne treba se bojati svog neuspjeha. Jedan od većih razloga zašto se ništa ne pokreće je strah od neuspjeha.”.

ZABORAVLJAJUĆI da ni ona sama nije poduzetnica već samo predsjednica UDRUGE PODUZETNIČKI CENTAR SOLIN.( izvor: PCSOLIN  )

Portal Solin Live samo želi ljepši Solin, bez ilegalnih odlagališta otpada kao ovo koje smo snimili danas pored Građa d.d Solin.

– Zadnjih tjedan dana se tu odlaže smeće, žalosno je da to rade i preko dana a da policija i Gradske službe ništa ne reagiraju, kazala nam je osoba koja radi u blizini. Druga osoba optužuje vlasnika Građa d.d, “Vidite da kamere snimaju sve, policija prođe i po par puta dnevno ovom ulicom, a kao što vidite odlagalište samo raste. Da to radi netko od nas odmah bi bio uhićen, sada odlaže tu pored pa će za par dana to očistit i nikom ništa.”

U ime vlasnika Građa d.d odgovorila nam je tajnica, “Firma a ni vlasnik nemaju ništa s tim otpadom”. Na pitanje jesu li primjetili počinitelje jer firma se nalazi pokraj ovog odlagališta otpada, i kamere snimaju dio ulice Vranjički put, nismo dobili odgovor.

Mene osobno jako boli što se ovakvi problem prešućuju, stavljaju pod tepih, krivnja se prebacuje na druge institucije, i na kraju će biti “Pojeo vuk magarca” 🙁

 

 

 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...